Jagersveld 41

5405 BW Uden
€ 88.700 per jaar Excl. btw
Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Goorkens-Hoogveld" gelegen multifunctionele bedrijfsruimte, onderverdeeld in circa 705 m2 productie/magazijnruimte op de begane grond en circa 403 m2 kantoorruimte, verdeeld over circa 206 m2 op de begane grond en circa 197 m2 op de verdieping. Het in 2009 gerealiseerde en goed geïsoleerde bedrijfspand wordt in zijn geheel te huur aangeboden en biedt de huurder de mogelijkheid tot onderverhuur van een gedeelte. Door de hoekligging van het perceel en twee ingangsmog...

Op bedrijventerrein "Goorkens-Hoogveld" gelegen multifunctionele bedrijfsruimte, onderverdeeld in circa 705 m2 productie/magazijnruimte op de begane grond en circa 403 m2 kantoorruimte, verdeeld over circa 206 m2 op de begane grond en circa 197 m2 op de verdieping. Het in 2009 gerealiseerde en goed geïsoleerde bedrijfspand wordt in zijn geheel te huur aangeboden en biedt de huurder de mogelijkheid tot onderverhuur van een gedeelte. Door de hoekligging van het perceel en twee ingangsmogelijkheden vanaf de openbare weg, is ook separate verhuur van kantoorruimte op de verdieping te realiseren. De totale perceeloppervlakte van het object bedraagt 2.678 m2.

De productie/magazijnruimte is toegankelijk middels een overheaddeur met een breedte van 3.50 meter en een inrijhoogte van circa 4.00 meter. Voor de overheaddeur bevindt zich een overdekte laad- en losruimte van circa 50 m2. De productie/ magazijnruimte, met een vrije hoogte van circa 6.30 meter, is afgewerkt met een vlakke betonvloer, wanden in sandwichpanelen en wordt verwarmd middels gasheaters.

De kantoorruimten zijn op de begane grond onderverdeeld in een entree/hal, meterkast, receptie, trapopgang, twee kantoorruimten, kantoortuin/showroom, toiletten en een extra ingang met trapopgang. De verdieping is onderverdeeld in een overloop/gang, vijf kantoorruimten, kantine met buitenruimte, toiletten en een technische ruimte. De kantoorruimten zijn gestoffeerd en uitgevoerd met radiatorenverwarming, airco installaties, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, databekabeling, brand- en alarminstallatie en sanitaire ruimtes. Op het afsluitbare buitenterrein zijn parkeermogelijkheden voor circa 25 auto’s met uitbreidingsmogelijkheden.

Huurcondities:

Bestemming: industriële en ambachtelijke bedrijven, handelsondernemingen en dienstverlening (geen detailhandel toegestaan)

Huurtermijn: in overleg

Huurovereenkomst: ex artikel 7: 230a BW (ROZ model).

Zekerheidsstelling: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur

Indexering: jaarlijks conform C.B.S. clausule

Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen

Aanvaarding: in overleg

Huurprijs: € 88.700,- exclusief btw per jaar

Overdracht

Status:
Beschikbaar
Huurprijs:
€ 88.700 per jaar Excl. btw
Aangeboden sinds:
17-08-2023

Bouwvorm

Soort bouw:
Bestaande bouw
Bouwjaar periode:
2009
Specifiek:
Bedrijfsruimte

Indeling

Hoofdbestemming:
BEDRIJFSRUIMTE
Perceeloppervlakte:
2678m²
BEDRIJFSRUIMTE
Bedrijfsruimte bedrijfshal opp:
705 m²
Bedrijfshal vrije overspanning:
15 m
Bedrijfsruimte kantoorruimte opp:
403 m²
Bedrijfsruimte kantoorruimte verdiepingen:
2
Bedrijfsruimte terreinoppervlakte:
1770 m²

Energie

Energielabel:
A+

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen:
0
Parkeerfaciliteiten:
25 parkeerplaatsen op eigen terrein

Diversen

Ligging:
Bedrijventerrein
NVM Business Makelaar NVM Business Makelaar
Van Lanen Makelaardij 0413 - 262 160
Interesse in dit object?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag naar de mogelijkheden

Niet gevonden wat u zocht?

Van Lanen Makelaardij
Violierstraat 23
5402 LA Uden

Back to top