Een woning kopen met Van Lanen Makelaardij

Aankoopmakelaar Van Lanen Makelaardij

Ervaringsdeskundigen
Met onze jarenlange kennis en ervaring van de woningmarkt kun je met een vertrouwd gevoel de zoektocht naar jouw woning starten met onze aankoopmakelaar. Wij helpen je bij elke stap.
Jouw woonwensen
Een huis kopen doe je niet zomaar. Het is een grote, spannende stap. Jouw wensen staan bij ons centraal. Je wilt je droomhuis kopen en wij doen er alles aan om samen jouw woondroom te realiseren.
Slimme keuzes maken
Snel handelen is een vereiste, daarom hebben wij alle benodigde informatie alvast verzameld. Wij adviseren je over de waarde van de woning, bestemmingsplannen en de onderhandelingen. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.

Woning kopen in Uden

Samen vinden we jouw droomhuis
Jouw droomhuis vinden... dat is een leuke uitdaging. Het staat vast in een fijne straat, een gezellig dorp. Ons team ervaren makelaars kan het voor je vinden. Wij staan als eerste op de stoep en adviseren je van de bezichtiging tot het winnende bod. Heb jij je droomwoning al gespot, maar wil je nu alles op alles zetten om deze ook daadwerkelijk aan de haak te slaan?

Sta vooraan met onze aankoopmakelaar
Met een aankoopmakelaar speel jij een sterk spel. Zo vergroot jij je kansen op het bemachtigen van jouw droomwoning. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een kop koffie of thee en een goed gesprek.

Plan een (gratis) gesprek met onze aankoopmakelaar
Dit is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast

Van Lanen aankoop

Vrijblijvend informatiegesprek

Heb je jouw droomhuis gevonden en kun je wel wat hulp gebruiken? Of ben je nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek. Wij geven kosteloos advies over zaken waar je rekening mee dient te houden en welke details je zeker niet over het hoofd moet zien. Laten we kennismaken!

Kennismaken? Neem contact op!

Wat eerdere huisbezitters zeggen:

10 Michael saz 15 sep. 2022

Na meerdere zeer kundige makelaars uit de buurt op gesprek te hebben gehad om mijn wensen te bespreken heb ik gekozen voor Van Lanen. Ze zette een stapje extra, zijn goed te bereiken (zelfs tijdens...

10 Esam Ebid 03 jan. 2021

Top makelaar eerlijk en betrouwbare

10 Danielle Verkuijlen 26 aug. 2020

Fijne makelaar om zaken mee te doen. Staat nog klaar voor de koper of verkoper

10 Erwin Honig 19 jun. 2020

Goede service

Huis kopen Uden

Heb jij eindelijk dé woning gevonden waar je naar zocht? En ben je klaar om te kopen dan is nu het moment aangebroken om een aankoopmakelaar in te schakelen. Bij Van Lanen Makelaardij hebben wij jarenlange ervaring met aankopen en helpen jou graag met het volgende. Wij:

  • gaan mee naar de bezichtiging (ook buiten kantooruren) en signaleren mogelijke gebreken;
  • blijven objectief, zodat jij jouw wensen niet uit het oog verliest;
  • zorgen voor een scherpe onderhandeling;
  • bieden persoonlijke begeleiding en objectief advies tijdens het gehele aankoopproces;
  • controleren de koopakte;
  • verzorgen de afwikkeling.


"Na meerdere zeer kundige makelaars uit de buurt op gesprek te hebben gehad om mijn wensen te bespreken heb ik gekozen voor Van Lanen. Ze zetten een stapje extra, zijn goed te bereiken (zelfs tijdens vakantie) en zijn uitermate kundig en behulpzaam."

- Michael

Kennismaken met onze aankoopmakelaar?

Neem contact met ons op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Van Lanen Makelaardij
Violierstraat 23
5402 LA Uden

Back to top