Weten wat je woning waard is?

Gratis waardebepaling Uden

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wil je misschien jouw huis verkopen of heb je net een verbouwing achter de rug en ben je benieuwd wat dit met de waarde van jouw huis doet? Wat de reden ook is, onze makelaar komt altijd gratis bij jou langs. Tijdens een waardebepaling wordt jouw huis 'opgenomen'. Er wordt gekeken naar de sterktes en zwaktes van jouw huis en op basis hiervan wordt er een waarde bepaald.

Plan een kennismaking

Wat gebeurt er tijdens een waardebepaling?

Tijdens een waardebepaling komt de makelaar altijd gratis bij jou langs. Vooraf aan de waardebepaling heeft de makelaar al onderzoek gedaan naar vergelijkbare woningen bij jou in de buurt. Tijdens de waardebepaling loopt onze makelaar jouw hele huis bij langs en kijkt naar de sterktes en zwaktes van de woning. Niet alleen wordt de waarde bepaald, maar er wordt ook gekeken naar dingen die verbeterd kunnen worden in het huis om zo nog een hogere waarde en betere verkoopkans te creƫren.

Verkoopstrategie

Aan de hand van de waardebepaling en wat onze makelaar aantref bij jou thuis, zal hij een verkoopstrategie voor jou maken. Moeten er nog dingen gebeuren aan je huis waardoor de waarde zal stijgen? Ook hierin geven we je graag een plan van aanpak mee. Gratis en voor niets.

Plan jouw gratis waardebepaling

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Van Lanen Makelaardij
Violierstraat 23
5402 LA Uden

Back to top