Heb je vragen? Stel ze gerust

Veelgestelde vragen

Wij hebben al veel vragen voorbij horen komen, bijvoorbeeld via de mail, telefoon, tijdens een bezichtiging of verkoopgesprek.
Deze vragen inclusief antwoorden hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Hypotheek aanvragen

In een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs verken je al je mogelijkheden. Samen beantwoorden we vragen als ‘Wat wil je en kun je betalen?’ en ‘Hoeveel zekerheid wil je en hoeveel risico’s wil je en kun je nemen?’.

Nadat we je persoonlijke situatie en wensen in beeld hebben gebracht en een beeld hebben van jou als klant, analyseren we dit klantbeeld. Je krijgt een financiële oplossing die aansluit bij jouw situatie en wensen.

Samen bekijken we welke hypotheken bij jou en jouw situatie passen. We werken bij voorkeur met een aantal aanbieders samen. Zo heb je altijd de keuze.

Nadat wij je advies hebben gegeven is de beslissing aan jou. Als je wilt kunnen wij ervoor zorgen dat je de contracten krijgt en regelen wij alles omtrent het oversluiten van de hypotheek. Onze adviseurs regelen het graag voor je.

Wij regelen alles omtrent het oversluiten van de hypotheek. Nadat je alle documenten hebt aangeleverd geeft de bank een akkoord op je aanvraag. Tijd om te tekenen!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Ons topteam helpt je graag verder

Neem dan gerust contact op met ons topteam. Zij helpen je graag verder!

Van Lanen Makelaardij
Violierstraat 23
5402 LA Uden

Back to top