Al meer dan 60 jaar de vertrouwde makelaar voor Uden en omgeving!

10 Michael saz 15 sep. 2022

Na meerdere zeer kundige makelaars uit de buurt op gesprek te hebben gehad om mijn wensen te bespreken heb ik gekozen voor Van Lanen. Ze zette een stapje extra, zijn goed te bereiken (zelfs tijdens...

10 Esam Ebid 03 jan. 2021

Top makelaar eerlijk en betrouwbare

10 Danielle Verkuijlen 26 aug. 2020

Fijne makelaar om zaken mee te doen. Staat nog klaar voor de koper of verkoper

10 Erwin Honig 19 jun. 2020

Goede service

Makelaar in Uden

Complete service
Een complete verkoop- of verhuurservice dat mag je verwachten bij Van Lanen Makelaardij. Wij begeleiden je tijdens het proces van A tot Z. Dat vinden wij heel normaal.
Al meer dan 60 jaar in de regio!
Van Lanen Makelaardij is sinds de start in 1961 een van de toonaangevende makelaarskantoren in Uden en omstreken.
Beste resultaat
Jouw woning of bedrijfspand verkopen of verhuren: onze werkwijze is volledig gericht op het beste resultaat voor jou.

Makelaar Uden

Welkom bij Van Lanen Makelaardij!
Van Lanen Makelaardij is sinds de start in 1961 een van de toonaangevende makelaarskantoren in de regio. Als specialisten op het gebied van verkoop, aankoop, verhuur en beheer van woningen en bedrijfspanden bieden wij een breed pakket aan dienstverlening. Ook het initiëren van nieuwbouw, begeleiding bij onteigening en het uitvoeren van taxaties behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?
Voor alle bovengenoemde zaken kun je bij ons kantoor terecht. Jouw belang staat bij ons voorop! Met een enthousiast team van medewerkers zullen wij je daarom op een informele en persoonlijk betrokken wijze van dienst zijn.

Bekijk onze diensten
Of neem direct contact met ons op 0413 - 262 160

Vraag hier jouw gratis informatiegesprek aan

Woning verkopen

Laat ons je helpen bij de verkoop van je huis!
Wil je een huis verkopen zonder gedoe? Daar helpen we je bij Van Lanen Makelaardij graag bij. Van tevoren spreken we duidelijk af wat de kosten zijn en wat wij allemaal voor je gaan doen. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Wat er ook komt kijken bij de verkoop van je huis: wij helpen je ermee. Meer weten hoe wij je huis verkopen?

Vraag een gratis verkoopgesprek aan
Je zit nergens aan vast, geen verborgen kosten

Woning kopen met aankoopmakelaar

Droomhuis vinden? Wij helpen je graag!
Vind je het lastig een huis te kopen in deze krappe woningmarkt? Wij helpen je graag op jouw droomwoning aan te kopen! Door ons in te schakelen als aankoopmakelaar sta je vooraan in de rij. Wij begeleiden en adviseren je graag bij deze belangrijkste stap in je leven.

Plan een gratis gesprek met onze aankoopmakelaar
Samen vinden we jouw droomhuis!

Wat wij onder andere doen:

Hypotheken

Het kopen van een huis is een grote investering. Wij zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, zodat je een hypotheek kunt afsluiten die past bij jouw wensen en voorwaarden.

Bedrijfsmakelaardij

Kantoorruimte, winkelpand, bedrijfsruimte of beleggingsobject? Bij Van Lanen Makelaardij kun je rekenen op een deskundige begeleiding bij het kopen, verkopen, huren en/of verhuren van een bedrijfsobject. Daarnaast nemen we een gedegen taxatie van bedrijfspanden voor onze rekening.

Taxaties

Er zijn veel redenen waarom je een taxatie nodig kunt hebben. Wat de reden ook is: wij zijn er voor jou. Wij helpen je graag bij de taxatie van jouw huis of jouw toekomstige huis.

Omgeving 1

Wij helpen jouw woonwensen te realiseren

Transparant en duidelijk
Een huis kopen of verkopen blijft altijd een grote beslissing. Wij vinden het belangrijk om ook de mens achter de woning goed te leren kennen. Dat betekent als wij je helpen een woning aan te kopen dat wij van tevoren duidelijk jouw woonwensen in kaart brengen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.

Realiseer mijn woonwens
Vraag een gratis en vrijblijvend aankoopgesprek aan

Nog meer service

Gratis waardebepaling

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis omdat je het misschien wilt verkopen of een verbouwing achter de rug hebt? Bij ons is een waardebepaling altijd gratis. Wij komen bij jou thuis langs en geven een realistische waarde.

Verkopen

Huis verkopen? Het team van van Lanen Makelaardij zorgt er al meer dan 60 jaar voor dat jij je huis zorgeloos en zonder enige stress verkoopt. Onze deskundige en ervaren makelaars staan graag voor je klaar!

Aankopen

Heb jij je droomwoning al gespot, maar wil je nu alles op alles zetten om deze ook daadwerkelijk aan de haak te slaan? Met een aankoopmakelaar speel jij een sterk spel. Zo vergroot jij je kansen op het bemachtigen van jouw droomwoning.

Wat onze klanten vinden

10 Michael saz 15 sep. 2022

Na meerdere zeer kundige makelaars uit de buurt op gesprek te hebben gehad om mijn wensen te bespreken heb ik gekozen voor Van Lanen. Ze zette een stapje extra, zijn goed te bereiken (zelfs tijdens...

10 Esam Ebid 03 jan. 2021

Top makelaar eerlijk en betrouwbare

10 Danielle Verkuijlen 26 aug. 2020

Fijne makelaar om zaken mee te doen. Staat nog klaar voor de koper of verkoper

10 Erwin Honig 19 jun. 2020

Goede service

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Van Lanen Makelaardij
Violierstraat 23
5402 LA Uden

Back to top