Hier vind je alles waarmee wij jou graag helpen

Onze diensten

Je kunt bij ons terecht voor verkoop, aankoop en (bedrijfs)taxatie. Als je voor ons kiest, dan kies je voor een complete service. Wij helpen je van A tot Z. Bekijk hier al onze diensten:

Huis verkopen? Het team van van Lanen Makelaardij zorgt er al meer dan 60 jaar voor dat jij je huis zorgeloos en zonder enige stress verkoopt. Onze deskundige en ervaren makelaars staan graag voor je klaar!

Meer lezen

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis omdat je het misschien wilt verkopen of een verbouwing achter de rug hebt? Bij ons is een waardebepaling altijd gratis. Wij komen bij jou thuis langs en geven een realistische waarde.

Meer lezen

Heb jij je droomwoning al gespot, maar wil je nu alles op alles zetten om deze ook daadwerkelijk aan de haak te slaan? Met een aankoopmakelaar speel jij een sterk spel. Zo vergroot jij je kansen op het bemachtigen van jouw droomwoning.

Meer lezen

Er zijn veel redenen waarom je een taxatie nodig kunt hebben. Wat de reden ook is: wij zijn er voor jou. Wij helpen je graag bij de taxatie van jouw huis of jouw toekomstige huis.

Meer lezen

Het kopen van een huis is een grote investering. Wij zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, zodat je een hypotheek kunt afsluiten die past bij jouw wensen en voorwaarden.

Meer lezen

Kantoorruimte, winkelpand, bedrijfsruimte of beleggingsobject? Bij Van Lanen Makelaardij kun je rekenen op een deskundige begeleiding bij het kopen, verkopen, huren en/of verhuren van een bedrijfsobject. Daarnaast nemen we een gedegen taxatie van bedrijfspanden voor onze rekening.

Meer lezen

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Van Lanen Makelaardij
Violierstraat 23
5402 LA Uden

Back to top